Bestuur

 

Greta van der Leer-Glas (secretaris) 

“Duizenden”
Dit woord haakte in mijn hart op het moment dat iemand iets uitsprak over het leven van Gertjan. Vanaf dat moment is geloof in mij verankerd over het werk wat hij ooit eens zou gaan doen. En nu zien wij hem vertrekken naar de DR. Geweldig hoe hij zich voorbereid heeft op deze periode met als gevolg een nieuwe kijk op het leven, een leven waarmee hij hoop door kan geven aan de mensen die nu zijn pad zullen kruisen. Mooi hoe hij voortborduurt op het werk wat hij opgebouwd heeft in Nederland. Dit goed achterlaat maar ook weer meeneemt als een fundament voor een nieuw werk in de DR. Ik voel mij dan ook vereerd Gertjan te kunnen ondersteunen binnen AD. En kijk uit naar de zegen die dit mee zal brengen voor de duizenden. Prachtige, kostbare nieuwe plek.

 

Maatschappelijke postie: aansturing team wijkverpleging

Bert Grotenhuis (voorzitter)

Ideëel werk zoals stichting Asistencia Directa doet in de Dominicaanse Republiek kan niet verricht worden zonder mensen, die er hart voor hebben. De mensen, die het werk doen kunnen niet zonder anderen, die bedekking en borg voor hen zijn. Toen Gertjan Kamerik mij vroeg om voorzitter van het bestuur van de stichting worden heb ik er niet lang over nagedacht om mij hiervoor beschikbaar te stellen. Het werk van AD is zegenrijk voor degenen, die daarmee in aanraking komen. Zowel in praktische, mentale als geestelijke zin.
Ik zie mijn bijdrage als een zingevende manier om tijd en energie te vermenigvuldigen in het leven van anderen.

 

Maatschappelijke positie: management overheid, jurist

Cecil Kruin (penningmeester)

Als mede-eigenaar van een pensioenconsultancy bureau ben ik dagelijks bezig met het veiligstellen van een onbezorgde oude dag voor mijn klanten. Super confronterend om je te beseffen dat op plekken in de wereld mensen niet eens weten of zij morgen te eten hebben. Voor mij ben je een held als jij je leven hier in Nederland opgeeft om mensen in de Dominicaanse Republiek aan een betere toekomst te helpen. Daarom ben ik met plezier penningmeester van Assistencia Directa. Ik wil mijn held Gertjan graag helpen met het verantwoord inzetten van donaties om een jonge generatie hier duizend kilometers vandaan een stap verder te brengen.

 

 

 

Maatschappelijke positie: ondernemer in de financiële wereld